КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 

Форма входу


Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 18.05.2024, 20:38

Головна » Архів матеріалів
      16 жовтня 2012 року в залі засідань Обухівської міської ради відбулося свято нагородження переможців та лауреатів міського етапу конкурсу учнівської творчості "Я - Київщини гордість і надія", який проходив за ініціативи Голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Йосиповича Присяжнюка та підтримки обласної організації Партії Регіонів.
... Читати далі »
Переглядів: 425 | Додав: adminob | Дата: 17.10.2012

                 Покрова Пресвятої Богородиці - християнське народне свято, відзначається церквами східного обряду 14 жовтня. За легендою, у цей день військо давніх русів на чолі з Аскольдом взяло в облогу центр православ'я - Константинополь, намагаючись захопити місто. Мешканці столиці Візантії у гарячій молитві звернулись до Богородиці з проханням про порятунок. І Богородиця, за оповіданнями, з'явилася перед людьми та вкрила їх своєю покровою (омофором). Після цього вороги вже не могли побачити цих людей.

                 Загальн ... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: adminob | Дата: 13.10.2012

       Обласний танцювальний марафон "Майбутнє України будуємо разом" - це яскраве свято, яке об'єднало дітей з різних регіонів Київщини. Захід проводиться за ініціативи обласної організації Партії Регіонів та Анатолія Йосиповича Присяжнюка, заступника голови обласної організації Партії Регіонів.

       Учасники танцювального марафону - дитячі хореографічні колективи Київщини, які представляють своє місто чи район однією хореографічною композицією. Фінал марафону присвячений 15 річниці Партії Регіонів, запланованій на 21 жовтня 2012 року. Відрадно щодо призового фонду марафону обласна ор ... Читати далі »

Переглядів: 835 | Додав: adminob | Дата: 07.10.2012

                                                                            Шановні спілчани!

                                        Щиро вітаємо вас із професійним святом - Днем працівників освіти!

       Сьогодні в місті Обухові працює 480 вчителів та вихователів. Вони виховують близько ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: adminob | Дата: 04.10.2012

      02 жовтня 2012 року на базі спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 м. Обухова ім. А.С. Малишка з поглибленим вивченням української мови та літератури відбулася інструктивно-методична нарада із заступниками директорів з виховної роботи загальноосвітніх шкіл міста з питань нормативно-правового забезпечення організації виховного процесу в закладах освіти та про реалізацію завдань Національної програми "Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів ЗНЗ України в системі освіти Київської області", про організацію та проведення конкурсів у 2012-2013 н. р.
Переглядів: 404 | Додав: adminob | Дата: 03.10.2012

      Святі Софія, Віра, Надія, Любов - ранньо-християнські святі, мати Софія та її доньки мучениці Віра, Надія і Любов.

      За правління імператора Адріана жила в Римі вдова Софія з трьома доньками, що називались Віра, Надія, Любов. Побожна мати назвала своїх доньок іменами трьох богословських чеснот. Вона дбайливо виховувала своїх доньок, даючи їм приклад мужності та витривалості у святій вірі.

      Коли у 137 році розпочалося переслідування християн, матір з доньками ув'язнили та відправили на суд до імператора. Коли вимоги зректися християнської віри недопомогли, Адріан доручив родо ... Читати далі »

Переглядів: 643 | Додав: adminob | Дата: 30.09.2012

              27 вересня 2012 року у приміщенні актової зали ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 міста Обухова відбулося батьківське віче, яке завітали: Обухівський міський голова О.М. Левченко, заступник міського голови В.О. Шимоненко, методист Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів О.М. Хоренко, начальник управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради М.Л. Мигаль. До участі у заході запрошені представники батьківських комітетів загальноосвітніх шкіл міста Обухова.

              Відкрила батьківче віче Марина Л ... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: adminob | Дата: 30.09.2012

                 Кожен дошкільний навчальний заклад має свої успіхи та досягнення. Матеріально-технічна база в садочках - задовільна, працівники створюють атмосферу затишку, тепла, комфорту для перебування дітей. У навчально-виховному процесі творчо використовуються сучасні новітні технології, проекти, ідеї, досвіди.

                 Проте в організації роботи дитячих дошкільних навчальних закладів є ряд проблем, які знаходяться на постійному контролі управління освіти ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: adminob | Дата: 27.09.2012

             Двадцять першого вересня відзначають свято Різдва Пресвятої Богородиці, або в народі "Другої Пречистої". Це свято ще називають "осениною" - адже цього дня за народним календарем настає осінь.

             За церковними переказами, Богородиця народилась за тих часів, коли релігія була в занепаді. Марія була обрана на роль матері Ісуса Христа, оскільки була дуже благочестива. Вона слухняно навчалася в монастирі, сумлінно вивчала Святе Письмо, а отже, якнайкраще підходила для виконання важливої місії народження Сина Божого.

&nbs ... Читати далі »

Переглядів: 503 | Додав: adminob | Дата: 21.09.2012

                 У рамках проведення Днів науки та освіти Російської Федерації в Україні працівники Міністерства освіти Московської області відвідали навчальні заклади м. Обухова та Обухівського району.

                 Гостям було показано якісну підготовку навчальних закладів до нового навчального року.

                 Спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 поділилася досвідом роботи участі в міжнародних проектах з іноземних мов. Особ ... Читати далі »

Переглядів: 392 | Додав: adminob | Дата: 20.09.2012

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 39 40 »
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz