КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 

Форма входу


Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 08:32

Головна » 2012 » Вересень » 20 » Малишків край гостинно зустрів освітян Російської Федерації
17:38
Малишків край гостинно зустрів освітян Російської Федерації

                 У рамках проведення Днів науки та освіти Російської Федерації в Україні працівники Міністерства освіти Московської області відвідали навчальні заклади м. Обухова та Обухівського району.

                 Гостям було показано якісну підготовку навчальних закладів до нового навчального року.

                 Спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 поділилася досвідом роботи участі в міжнародних проектах з іноземних мов. Особливо зацікавила гостей співпраця з Корпусом Миру США в Україні "Теоретичний курс викладання англійської мови, проведення практичних занять для волонтерів", проект "Європейська молодь", проект "Навчаємось подорожуючи".

                 Працюючи за інноваційним проектом "Поглиблений інтелектуальний розвиток особистості дошкільника", творча група дошкільних працівників НВК "ДНЗ-ЗНЗ "Веселка" інтегрує завдання Базового компоненту дошкільної освіти, новітніх педагогічних технологій: розвиваючого, особистісно-орієнтованого навчання і виховання; елементи систем роботи М.Монтесорі - у суспільний та народно-обрядовий календар, що дає можливість забезпечити гуманітаризацію та гуманізацію навчально-виховного процесу, який формує у дітей основи  сприйняття цілісної картини світу і розуміння своєї ролі в ньому. Через систему платних послуг дається можливість дошкільникам з 3-х років вивчати іноземну мову, запровадили різноманітні гуртки, де вихователі роблять акцент на розвиток у дитини пам'яті, логічного мислення, уваги, зосередженості, мовлення, раннього оволодіння читанням. Делегація зацікавилась системою наступності навчання і виховання кожного вікового періоду з раннього віку до молодшого шкільного та методичним забезпеченням навчально-виховного процесу.

                 Під час відвідування НВК "Гімназія-ЗНЗ І ступеня м. Обухова" гостей зацікавили інноваційні технології, зокрема: елементи ноосферної освіти, концентрованого навчання, використання ІКТ.

                 Делегація ознайомилася з експозиціями Музею літератури рідного краю (смт Козин), Краєзнавчого музею Обухівського району, музею-садиби А.С. Малишка, пам'ятками археологічних культур, які пережила людська цивілізація на Київській землі (с. Трипілля), парк "Київська Русь" (с. Копачів).

 

Переглядів: 390 | Додав: adminob | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz