КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 

Форма входу


Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 07.05.2024, 20:42

Головна » 2013 » Січень » 3 » ЗОШ І-ІІІ ступенів - учасник Всеукраїнської акції "Олімпійська книга"
17:15
ЗОШ І-ІІІ ступенів - учасник Всеукраїнської акції "Олімпійська книга"

            Загальноосвітня  школа І-ІІІ ступенів № 4 м. Обухова взяла участь у Всеукраїнській акції "Олімпійська книга" та "Олімпійський куточок" у Київській області, яка проводилась напередодні Нового року, і була відзначена Київським обласним управлінням національного олімпійського комітету України.

         За дорученням голови комітету Куроченка Івана Панасовича голова Київської обласної організації ФСТ "Україна" Микола Васильович Булавін подарував м'ячі і вручив грамоту, в якій колектив фізкультури ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 м. Обухова визнано кращим серед шкіл міста Обухова за оформлення "Олімпійського куточка".                       

           У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 м. Обухова створені належні умови для проведення занять з фізичної культури, наявний спортивний зал площею 320 кв. м, стадіон. Учитель фізичної культури Борцов Віталій Борисович, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, який має звання "старший учитель", працює в навчальному закладі з 1973 року.

        Віталій Борисович дотримується програмових вимог. У процесі навчальних занять в учнів формуються стійкі мотиваційні установки та вміння застосовувати набуті знання стосовно здорового способу життя, підтримки власного здоров'я.

           Формування здорового способу життя здійснюється також через проведення різноманітних спортивних змагань. Учні школи брали участь у міських змаганнях з футболу, волейболу, де займали призові місця.

           Зокрема, це:

        - змагання з футболу на приз клубу "Шкіряний м'яч" - ІІ місце;

        - турнір з волейболу серед команд загальноосвітніх шкіл, присвячений 80-річчю утворення Київської області, - ІІІ місце;

        - турнір з волейболу - ІІ місце;

        - турнір з футболу серед загальноосвітніх шкіл міста - І місце;

        - турнір з волейболу серед учнів 9-11 класів шкіл міста - ІІ місце.

           Крім цього у школі постійно проводяться власні спортивні змагання з різних видів спорту: футбол, волейбол, гандбол, перетягування канатів, силові вправи серед юнаків. Раз у рік проводяться Малі олімпійські ігри та спортивне свято "Тато, мама і я - здорова сім'я".

           Усі спортивні досягнення учнів школи розміщено в Олімпійському куточку, який знаходиться в приміщенні спортивного залу та створювався протягом останніх років. Тут учні та гості можуть ознайомитись з минулим і сучасним олімпійської збірної України. Зокрема, на стендах відображено переможців та призерів олімпіад як часів Радянського Союзу, так і незалежної України. Крім цього, на видному місці розміщено правила поведінки учнів під час знаходження в спортивному залі та на спортивному майданчику школи, схематичні зображення виконання окремих фізичних вправ. Увагу привертає стенд, присвячений футболу.

           Спортивне життя школи завжди можна побачити на фотовиставці, яка постійно оновлюється та доповнюється цікавими сюжетами.

Переглядів: 436 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz