КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 

Форма входу


Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 15:02

Головна » 2014 » Травень » 13 » Зірниця - 2014
14:44
Зірниця - 2014

З метою формування почуття патріотизму у підростаючого покоління, набуття учнями знань, умінь та навичок, необхідних майбутньому захиснику Вітчизни та пропаганди здорового  способу життя, розвитку фізичних якостей, у місті Обухові було проведено І етап Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця».

Підготовку до змагань старшокласники міста розпочали ще взимку: регулярно відвідували заняття з вогневої та медичної підготовки, обмірковували виступи, вивчали військово-історичну літературу, значну увагу приділяли фізичній підготовці.

Довгоочікуване змагання відбулося 12 травня 2014р. на території НВК «СЗОШ І – ІІІ ступенів № 5 – ЗОШ І –ІІІ ступенів № 5 Обухівської міської ради Київської області».

У цікавій і напруженій боротьбі кожна з команд-учасниць прагнула завоювати «пальму першості». Та все ж найважче довелося суддівській команді, яку очолював військовий комісар Обухівського РВК, майор Дмитро Олександрович Клабуков. Визначити переможця було надзвичайно складно, адже рівень підготовки цьогорічних конкурсантів значно зріс. Учні продемонстрували ґрунтовні знання військової грамоти, показали високий рівень фізичної підготовки, уміння і практичні навички поведінки в екстремальних ситуаціях та успішно справилися із завданнями, конкурсами та естафетами. Школярі дружно підтримували один одного на всіх етапах змагань, дівчата усіх навчальних закладів показали високі знання в наданні медичної допомоги під час різних ситуацій, що були в умовах конкурсу.

За підсумками військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця»:

  • перше місце виборола команда НВК «СЗОШ І – ІІІ ступеннів № 5 – ЗОШ І –ІІІ ступенів № 5 Обухівської міської ради Київської області», яку підготував досвідчений педагог, а в минулому – воїн-афганець Гайдаєнко Сергій Миколайович;
  • друге місце посіла НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 - ліцей Обухівської міської ради Київської області»;
  • третє місце здобули вихованці НВК « Гімназія-ЗНЗ І ступеня міста Обухова ім. В. Мельника ».

Організатори змагань відзначили всіх учасників заходу. І попри те, що перше місце дісталося лише одному загонові, своєрідну перемогу здобула кожна команда. Призерів нагороджено грамотами управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради та спілки ветеранів Афганістану, яку очолює Михайло Теклян. Баукова Галина Миколаївна вручила переможцям кубок від Обухівської районної організації «Товариства Червоного Хреста України» А представників Обухівського військового комісаріату переконалися, що в них є надійні помічники і достойна зміна.


 

Переглядів: 355 | Додав: adminob | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz