КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 

Форма входу


Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 08:22

Головна » 2013 » Березень » 29 » Вихователь року 2013
13:03
Вихователь року 2013

       28 березня 2013 року на базі дошкільного навчального закладу «Зірочка» м. Обухів відбувся заключний етап міського конкурсу професійної майстерності серед вихователів.     

           У святковому урочистому заході взяли участь: заступник Обухівського міського голови В.О. Шимоненко, завідуюча міським методичним кабінетом О.С. Капітоненко, методист міського методичного кабінету з питань дошкільної освіти Л.В. Зіневич, голова Обухівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Л.П. Фесан, керівники та представники колективів ДНЗ міста.      

        Вихователі мають справу з найскладнішим, неоціненним, найдорожчим, що є в житті,-  маленькою людиною. Від вихователя, від його вміння, майстерності, мистецтва, мудрості залежить, з якими знаннями дитина прийде у великий світ та якою буде її подальша дорога. У конкурсі взяли участь кращі з кращих від колективів дошкільних навчальних закладів: Олена Степанівна Коваль(ДНЗ «Пролісок»), Світлана Анатоліївна Чаплінська (ДНЗ «Світлячок»), Лілія Василівна Шамрай (ДНЗ «Катруся»), Галина Василівна Осауленко (ДНЗ «Рушничок»), Альона Вікторівна Древняк (НВК «Веселка»), Тетяна Олексіївна Олексієнко (ДНЗ «Зірочка»). Під час проведення конкурсу кожен з вихователів підтвердив свою високу професійність, стиль, власні підходи до вирішення освітньої мети.   

          Найголовнішу перемогу – титул «Вихователь року – 2013» виборола вихователь ДНЗ «Зірочка» Тетяна Олексіївна Олексієнко.  

        Всі учасники були нагороджені  спеціальними дипломами управління освіти, квітами від голови міської Профспілки, грошовими преміями від адміністрації дошкільних навчальних закладів. Переможець була нагороджена премією від управління освіти. Супроводжувалось свято номерами художньої самодіяльності колективів ДНЗ, які тепло та душевно підтримували свою колегу.      

        Метою проведення конкурсу стало виявлення та підтримка найбільш активних, талановитих, творчих педагогів, новаторів педагогічної справи, пропагування і розповсюдження їх досвіду, впровадження ефективних методів у систему виховання і навчання дітей дошкільного віку. Такі педагоги -дошкільники в нашому місті є, є ким пишатися !. Нехай  же доля буде щедрою до людей  найгуманнішої професії в світі на вдячних дітей, на здоров’я, на творчі успіхи та нові педагогічні досягнення.

Переглядів: 556 | Додав: adminob | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz