КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 

Форма входу


Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 07.05.2024, 13:17

Головна » 2013 » Квітень » 9 » Урочисте відкриття проекту "Життя в стилі еко"
16:51
Урочисте відкриття проекту "Життя в стилі еко"

             5 квітня 2013 року в м. Обухові в приміщені РЦКД  відбулося урочисте відкриття загальноміського соціального екологічного проекту «Життя в стилі ЕКО», авторами якого є члени клубу лідерів шведської компанії Оріфлейм в м. Обухові «Перлина». Крім них, організаторами проекту виступили також місцеві представники Всеукраїнської асоціації жінок-підприємців «Жіночий альянс» та Міжнародного благодійного фонду «Світло». А підтримала проект міська влада.

            Цей проект довготривалий і націлений на екологічну освіту населення нашого міста, залучення його жителів до вирішення екологічних завдань, виховання дбайливого ставлення до природних ресурсів: землі, води, повітря. Кінцева ж його мета – покращити екологічну ситуацію в нашому місті.

            Велика увага в програмі приділена освітнім закладам міста, оскільки основи екологічного світогляду найкраще закладати саме в дитячому віці. Зокрема, відбулося нагородження  школярів кількох шкіл міста, переможців першого етапу  в міжнародній інтерактивній грі «Muuvit». Ця гра, в яку фінські школярі грають ось уже понад два десятиліття, спонукає школярів до більшої фізичної активності і досягнення поставлених цілей разом з однокласниками. Проявляючи фізичну активність: бігаючи, граючи в футбол чи займаючись іншими видами спорту, дітлахи таким чином «накручують» собі кілометри. Ці кілометри, набрані кожним учнем, підсумовуються. Чим більша сума виходить, тим триваліша віртуальна подорож світом в он-лайн програмі «Подорожі Muuvit».  

            У рамках заходу відбувся  конкурс проект-плакатів «Наше місто в наших руках» та фестиваль «Обухів – місто дитячих мрій». Загальні підсумки проекту будуть підведені на День міста.      

          

      

Переглядів: 329 | Додав: adminob | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz