КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 

Форма входу


Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 14:07

Головна » 2013 » Березень » 5 » Управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради - золотий призер Четвертої Міжнародної виставки
17:52
Управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради - золотий призер Четвертої Міжнародної виставки

                                                       

     

        Вітчизняна освіта протягом останнього десятиріччя зробила суттєвий крок у своєму розвитку. Вона наповнилась інноваціями, сучасними інформаційними технологіями, стала динамічною, якіснішою, більш ефективною. Адже покликана формувати творчу особистість, розвивати її талант, розумові та фізичні здібності, виховувати високі моральні якості, збагачувати інтелектуальний потенціал українського народу, забезпечувати соціально-економічну і духовну сфери кваліфікованими фахівцями. В умовах інформатизації суспільства впровадження сучасних новітніх технологій освіта і наука є найважливішими із пріоритетів і визначальних чинників процесу політичної, соціально-економічної, духовно-культурної сфер суспільства.
           З 28 лютого по 02 березня 2013 року в місті Києві у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відкрила роботу Четверта Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2013», якій розпорядженням Кабінету Міністрів України з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.
        Вже стало доброю традицією на такому широкомасштабному форумі щорічно представляти на огляд громадськості найкращі освітянські досягнення, інноваційні проекти, прогресивні педагогічні технології. Міжнародна виставка якнайкраще презентує реальний стан освіти в Україні та за кордоном. Тут зібрались представники освітніх і наукових закладів з різних країн світу для обміну прогресивними думками, ідеями, найсучаснішими розробками, що призведуть до вдосконалення галузі. Цей інтелектуальний діалог триває з року в рік.                
        Активну участь у роботі Четвертої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2013» взяло управління освіти виконкому Обухівської міської ради, презентувавши творчі здобутки педагогічних колективів закладів освіти міста Обухова, і результат - золота медаль у номінації "Управління і науково-методичний супровід інноваційного розвитку сучасних закладів освіти". Нагороду було вручено Мигаль Марині Леонтіївні, начальнику управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради, Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України.          

Переглядів: 355 | Додав: adminob | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz