КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 

Форма входу


Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 06:57

Головна » 2013 » Травень » 27 » Свято останнього дзвоника
17:52
Свято останнього дзвоника
   

         У травні, коли розквітають яскраві піони і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято останнього дзвоника. 24 та 25 травня 2013 року в навчальних закладах міста пройшли урочисті лінійки, присвячені цій події – водночас сумній та радісній події.

         Цього року урочисті лінійки мали єдиний початок. До всіх присутніх на святі звернувся з вітанням голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Йосипович Присяжнюк. Слова вітання, сповнені турботою про юне покоління жителів регіону, зачитали запрошені гості на свято – міський голова та заступники міського голови.

        Відзначення останнього дзвоника – чудова шкільна традиція, справжнє свято, хоч його немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини. Хвилюючі почуття переповнили наймолодших – взято першу сходинку на шляху пізнання. Випускники, а їх у цьому році 540 осіб, сприймають останній шкільний дзвінок як початок дороги у нове доросле самостійне життя. Для інших – це прихід літніх канікул, що дадуть змогу відпочити, загартувати себе та набратися сил. За доброю традицією у навчальні заклади до вчителів і школярів завітали керівники, шефи, що порадувало винуватців свята.

        Одним з пріоритетних напрямків Соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича є виявлення, підтримка та розвиток творчого потенціалу обдарованої учнівської молоді. Учні – переможці обласних і Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, турнірів отримали дипломи Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації; подяки і винагороди від Обухівського міського голови Олександра Миколайовича Левченка та грамоти управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради. Кандидат у депутати Київської міської ради Семенець Віктор Михайлович подарував учням поїздку до міста Києва.             

Переглядів: 400 | Додав: adminob | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz