КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 

Форма входу


Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 10:12

Головна » 2013 » Листопад » 6 » Проект "Україна: історія великого народу"
15:27
Проект "Україна: історія великого народу"

На нинішньому етапі розвитку суверенної української держави дуже необхідна серйозна, науково обґрунтована робота з населенням з метою донесення до його свідомості інформації про дійсну історію України, про історичні корені її народу.

5 листопада 2013 року в Обухівському районному центрі культури та дозвілля відбулася презентація унікального загальнонаціонального патріотичного проекту «Україна: історія великого народу». На презентації були присутні Клокар Н.І., директор департаменту освіти та науки Київської обласної державної адміністрації; Левченко О.М., Обухівський міський голова; Рафальський І.О., голова Обухівської районної державної адміністрації; начальники відділів та управлінь освіти Київської області, завідуючі міськими та районними методичними кабінетами області, директори коледжів, ліцеїв, навчальних закладів освіти міста та району, учителі.

Радник Президента України Володимир Олександрович Зубанов, один із засновників проекту, у своєму виступі розповів, що цей проект було започатковано в 2007 році Інститутом стратегічної політики та Благодійним Фондом «Схід-Захід: разом» з метою популяризації вивчення історії України, формування національної самосвідомості українців та виховання їхніх патріотичних почуттів. Для досягнення цієї мети проект має декілька напрямків: книжковий, художній, музичний, проведення конференцій, круглих столів тощо. В рамках проекту видавництво ТОВ «Кріон», яке тісно співпрацює з вченими Інститутів археології та історії Національної Академії Наук України, видає 10 серій книжок. Нині в творчому доробку видавництва вже понад сімдесят обсягових, гарно ілюстрованих енциклопедичних та науково-популярних видань, що користуються незмінним успіхом у читачів як в Україні, так і за її межами. Ці книги представляють українців як цілісну націю в різноманітності її історичного становлення, популяризують історію нашої Батьківщини.

Для широкого залучення до патріотичного виховання в регіонах України створюються книги з історії міст, районів та областей. Унікальність цієї серії у тому, що історія міст (сіл) представлена через біографії, долі людей, які зробили вагомий внесок в розвиток свого рідного міста (села). Кожен бажаючий може долучитися до цієї справи.

Переглядів: 350 | Додав: adminob | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz