КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 

Форма входу


Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 19:13

Головна » 2013 » Травень » 28 » Оздоровлення дітей в центрі уваги ініціатив Президента України
14:46
Оздоровлення дітей в центрі уваги ініціатив Президента України

                 Коли пролунає останній дзвоник і перші літні промінчики заглянуть у віконце, хлопчики і дівчатка зберуться, щоб відпочити після напруженого навчального року, у дитячі відпочинкові табори.
                    З 1 червня в Україні розпочинається кампанія з оздоровлення та відпочинку дітей шкільного віку. Президент України В.Ф.Янукович доручив Кабінету Міністрів України забезпечити створення належних умов для творчого, інтелектуального, культурного і фізичного розвитку дітей у закладах оздоровлення і провести оздоровчу кампанію з кращими показниками, ніж за попередні роки. Планується залучити до відпочинку та оздоровлення за підтримки держави та місцевої влади улітку 2013 року близько 450 дітей шкільного віку міста Обухова.
                На виконання Соціальних ініціатив Президента України особлива увага у ході оздоровчої кампанії приділятиметься обдарованим дітям, для яких організовуватимуться тематичні зміни, забезпечуватиметься змістовний відпочинок. Біля 60 талановитих та обдарованих дітей міста Обухова мають оздоровитись та відпочити улітку в різних закладах України. Переможці обласного етапу олімпіад і конкурсів – учні НВК «Гімназія – ЗНЗ І ступеня ім.В.Мельника» Петренко Олександр, Зборовська Ірина, Таран Вероніка, Сидорук Марія та учениця ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Христенко Карина оздоровляться на острові Кріт. У навчально-тренувальних профільних змінах МАН України відпочиватимуть 9 дітей ЗНЗ міста.
                  Відпочинкові послуги в місті надаватимуть 5 таборів з денним перебуванням дітей, які відкриються 3 червня в загальноосвітніх навчальних закладах. У них відпочиватимуть 200 дітей. Період перебування дитини в пришкільному таборі становитиме 14 днів з тривалістю 6 годин. На функціонування пришкільних таборів передбачено використати 120000 гр. з місцевого бюджету і 30000 за рахунок батьків. Набратися сил та зміцнити здоров’я, дізнатися багато нового, перевірити свої здібності, знайти нових друзів дітям допоможуть висококваліфіковані педагоги, які творчо підходять до справи і мають досвід в організації цікавого дозвілля дітей.
                  Діти, які постраждали в наслідок аварії на ЧАЕС, пройдуть оздоровлення в різних профільних санаторіях України.
               Допомога влади в оздоровленні та відпочинку розповсюдиться майже на 140 дітей міста Обухова різних соціальних категорій (діти-сироти, діти з малозабезпечених сімей, багатодітних сімей, діти, позбавлені батьківського піклування).
                  Сподіваємось, що мрії дітей про веселе, гомінке літо здійсняться!

Переглядів: 377 | Додав: adminob | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz