КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 

Форма входу


Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 00:26

Головна » 2012 » Серпень » 17 » Обмін досвідом з відділом освіти м. Золотоноша
21:56
Обмін досвідом з відділом освіти м. Золотоноша

     17 серпня 2012 року, у рамках Всеукраїнської акції "Нові стандарти - нова школа" до нашого міста завітала делегація освітян Золотоніського відділу освіти Черкаської області. Гостинно всіх зустрів міський голова - Левченко О.М., заступник Обухівського міського голови - Шимоненко В.О., начальник управління освіти - Мигаль М.Л., головний спеціаліст - Коваленко А.С. та голова міської організації Профспілки  - Фесан Л.П. у стінах Обухівської міської ради.

     Під час перебування у місті освітяни мали змогу ознайомитися з організацією навчально-виховного процесу навчальних закладів міста, з роботою управління освіти, міського методичного кабінету та відвідали районний краєзнавчий музей.

     У ході візиту відвідали загальноосвітні навчальні заклади міста. Гостями було відмічено, що тут "йдуть у ногу з часом". Підтвердженням цьому - сучасні методики навчання та виховання дітей, які розвиваються у різних напрямах - науковому, екологічному, художньо-естетичному, спортивно-оздоровчому. Крім того, заклади мають чималі території, сучасні приміщення для ігор та занять, басейни, харчоблоки, оснащені за останнім словом техніки.

    - Дуже вдячні за надану можливість перейняти досвід сучасного навчального закладу - НВК "Гімназія - ЗНЗ І ступеня м. Обухова". І хоч наші методи роботи дуже схожі, ми отримали неоціненний досвід. Можливість на власні очі побачитти методи та стиль роботи навчальних закладів надихає нас на подальшу роботу. Сподіваємося на співпрацю, - говорить начальник відділу освіти Золотоніської міської ради, - Строкань Ольга Миколаївна.

     Тематика зустрічей дуже широка - від деталей роботи шкіл до більш загальних тем, як співпраця між школами та батьками, громадськими організаціями, мотивація дітей до вивчення того чи іншого предмета, організація дозвілля дітей, оновлення матеріально-технічної бази закладів, впровадження інноваційних методик та інше. І це - лише початок.

     Золотоніські колеги високо оцінили рівень освіти міста Обухова. Їх вразила взаємодія навчальних закладів міста з владою, що впроваджуються в місті, профорієнтаційна роботи.

     У подальшому обмін делегаціями освітян продовжуватиметься, крім того, практикуватиметься і обмін групами учнів загальноосвітніх шкіл. Також з метою обміну різними методиками і досягненнями у галузі освіти планується укласти договори між загальноосвітніми закладами усіх міст-партнерів.

     За результатами зустрічей досягнуті домовленості щодо подальшої співпраці між областями у галузі освіти. 

        

Переглядів: 504 | Додав: adminob | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz