КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 

Форма входу


Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 07.05.2024, 13:14

Головна » 2013 » Квітень » 23 » І відбірковий тур конкурсу "Охорона праці очима дітей"
16:34
І відбірковий тур конкурсу "Охорона праці очима дітей"

                                             28 квітня відзначається Всесвітній день охорони праці. Сьогодні проблема охорони праці є однією з найактуальніших. Травматизм на виробництві завдає багато горя та страждань не тільки працівникам та їх родинам, а й безпосередньо впливає на економіку країни. Щодня на виробництві травмуються сотні людей. За статистикою, більша частина нещасних випадків трапляється у новостворених підприємствах, де відсутні кваліфіковані керівники та спеціалісти з охорони праці. Більше травмуються молоді працівники віком до 30 років. Це свідчить про недостатність знань молоді з охорони праці. Тому виховувати високу культуру безпеки праці, відповідальне ставлення до особистої безпеки, збереження життя та безпеки оточуючих людей потрібно ще з раннього дитинства, бо сьогоднішні школярі - це майбутні працівники і роботодавці. З цією метою і проводиться Всеукраїнська акція "Охорона праці очима дітей", започаткована Держгірпромнаглядом у 2010 році.

        Учні загальноосвітніх навчальних закладів взяли активну участь у проведенні конкурсу дитячого малюнку "Охорона праці очима дітей". Дитячі малюнки відображали тематику охорони праці, промислової безпеки та правила безпечної поведінки у повсякденному житті.

       Кращі роботи представлено на міській виставці малюнків, яка була проведена  23 квітня 2013 року в приміщенні ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 м. Обухова відділенням Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та управлінням освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради.

        Переможців міського конкурсу нагороджено дипломами, подарунками від спонсорів, а їх малюнки направлено на обласний конкурс.
       Активність учасників конкурсу засвідчила про свідоме відношення молоді до важливих питань, про небайдужість до проблем у сфері безпеки та охорони праці. У кожної дитини своє бачення проблеми, своя точка зору до цього важливого питання, але всі усвідомили просту істину - дотримуючись елементарних правил безпеки, можна уникнути багатьох трагедій.                                

Переглядів: 344 | Додав: adminob | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz