КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 

Форма входу


Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.05.2024, 19:14

Головна » Архів матеріалів
І рушник вишиваний на щастя, на долю дала… Минають століття, змінюються епохи, але у кожної нації є те, що залишається вічно – це її матеріальні і духовні символи. Для кожного українця вишита сорочка – це генетичний код, а не просто національний костюм, своєрідний паспорт, за яким нас впізнають у різних куточках планети. Зараз яскраві і барвисті вишиванки ми одягли знову. І це не данина моді, це – внутрішня потреба кожного патріота. Такими є і учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 м. Обухова та вихованці дошкільного навчального закладу «Пролісок». Це відкриті дитячі серця, що люблять рідну землю, вболівають за долю своєї країни. 21 травня у Всеукраїнський день вишиванки та єднання у ... Читати далі »
Переглядів: 356 | Додав: adminob | Дата: 21.05.2015

У НВК «СЗОШ-ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені А.С. Малишка» 18 травня 2015 року в 5-11 класах був проведений єдиний урок пам’яті, присвячений вшануванню початку депортації кримських татар та представників інших народів з території Криму. Уроки пам'яті були проведенні з використанням методичних матеріалів Українського інституту національної пам'яті та відеоматеріалів кримськотатарського телеканалу «АТР»: «18 мая 1944 года – департация крымских татар», «Депортация крымских татар», «1944 год. Выселение крымских татар», «Депортація кримських татар. 1944 рік»
Переглядів: 312 | Додав: adminob | Дата: 19.05.2015

Україна разом із багатьма країнами Європи вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та примирення. Данину пам'яті всіх жертв Другої світової війни віддають у всьому світі і Генеральна Асамблея ООН у 2004 році ухвалила резолюцію, в якій проголосила 8 і 9 травня Днями пам’яті та примирення. Державам-членам ООН, неурядовим організаціям, крім святкування своїх Днів Перемоги чи Визволення, рекомендовано також щороку відзначати один або два дні як Дні пам’яті всім жертвам війни. У нашій країні ця дата встановлена указом президента України «Про заходи з відзначення у 2015 році 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі і 70-ї річниці завершення Другої світової війни». Відповідно до указу Прези ... Читати далі »
Переглядів: 263 | Додав: adminob | Дата: 08.05.2015

Довготривале порушення Кабінетом Міністрів України та роботодавцями законодавчо визначених трудових прав та соціальних гарантій працівників, ухилення та відкрите нехтування Урядом та об'єднаннями роботодавців пропозиціями профспілок щодо реалізації на практиці європейських процедур ведення соціального діалогу щодо визначення проблем у сфері праці та напрацювання шляхів ефективного їх вирішення – головні причини колективного трудового конфлікту між профспілками та Урядом, а також із Спільним представницьким органом сторони роботодавців на національному рівні. Профспілки офіційно висунули Вимоги, сформовані відповідно до Конституції України та чинного законодавства й ратифікованих в Україні К ... Читати далі »
Переглядів: 308 | Додав: adminob | Дата: 07.05.2015

24 квітня 2015 року відбувся IX пленум Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України. На порядок денний винесено ряд актуальних питань освітньої сфери та профспілкової діяльності, а саме: – робота виборних органів організаційних ланок Профспілки з представництва та захисту трудових прав працівників навчальних закладів в умовах децентралізації повноважень органів державної влади та органів місцевого самоврядування; – попередні підсумки звітів і виборів в оргланках Профспілки, скликання чергового з’їзду Профспілки, склад робочих груп з підготовки проектів основних документів з’їзду; – внесення змін у складі ЦК Профспілки. Засідання вели члени Бюро президії на чолі з ... Читати далі »
Переглядів: 369 | Додав: adminob | Дата: 27.04.2015

24 квітня 2015 року відбувся IX пленум Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України. На порядок денний винесено ряд актуальних питань освітньої сфери та профспілкової діяльності, а саме: – робота виборних органів організаційних ланок Профспілки з представництва та захисту трудових прав працівників навчальних закладів в умовах децентралізації повноважень органів державної влади та органів місцевого самоврядування; – попередні підсумки звітів і виборів в оргланках Профспілки, скликання чергового з’їзду Профспілки, склад робочих груп з підготовки проектів основних документів з’їзду; – внесення змін у складі ЦК Профспілки. Засідання вели члени Бюро президії на чолі з ... Читати далі »
Переглядів: 364 | Додав: adminob | Дата: 27.04.2015

24 квітня 2015 року у м. Обухові біля пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на ЧАЕС відбувся мітинг-реквієм до 29-ї річниці Чорнобильської трагедії. На мітингу були присутні: Обухівський міський голова Олександр Левченко, члени громадських організацій, працівники установ та підприємств міста, представники громадськості, учні навчальних закладів та ЗМІ. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх загиблих ліквідаторів Чорнобильської аварії. Виступаючі наголошували на значимості подвигу ліквідаторів, як для українського народу, так і усієї Європейської спільноти. До підніжжя пам’ятного знаку керівництво міста, ліквідатори аварії на ЧАЕС і представники громадськості поклали квіти і гірлянд ... Читати далі »
Переглядів: 420 | Додав: adminob | Дата: 24.04.2015

Міністерством освіти і науки затверджено Порядок визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання, яким визначено організаційно-технологічні засади, єдині вимоги до визначення результатів тестування та процедуру визначення результатів зовнішнього оцінювання. Документом передбачено, що визначення результатів зовнішнього оцінювання з кожного предмета відбуватиметься поетапно. Після проведення тестування буде здійснюватися ухвалення ключів відповідей та схем оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю. Після цього здійснюватиметься експертна оцінка завдань сертифікаційної роботи та підготовка висновків щодо порога «склав/не склав». Наступний етап визначення результат ... Читати далі »
Переглядів: 347 | Додав: adminob | Дата: 22.04.2015

7 квітня 2015 року у переддень Великодніх свят у рамках благодійного заходу «Великдень. Мир. Надія. Діти.», фестивалю «Місто творчих людей», відбувся конкурс «Писанкове деревце», в якому взяли участь 13 навчальних закладів міста Обухова та Обухівського району. На святі були присутні керівники освітніх установ, педагоги та учні шкіл, гості. Такий грандіозний конкурс на Обухівщині пройшов вперше. Проводили його РЗ «Золотий фазан» та творче об’єднання «Крамничка фантазій» за підтримки управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради, відділу освіти Обухівської районної державної адміністрації. Метою конкурсу було залучити широке коло дітей до вивчення звичаїв українського народ ... Читати далі »
Переглядів: 390 | Додав: adminob | Дата: 09.04.2015

Відповідно до Положення про державну підсумкову атестацію учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки від 30 грудня 2014 року № 1547 зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14 лютого 2015 року за № 157/266 профільне міністерство у своєму наказі визначило дати проведення ДПА. Так, відповідно до наказу, державну підсумкову атестацію планують провести у загальноосвітніх навчальних: І ступеня – з 12 по 21 травня з трьох предметів: української мови, читання та математики; ІІ ступеня – з 1 по 8 червня з трьох предметів: української мови, математики та предмета за вибором навчального закладу; ІІІ ступеня – з трьох предме ... Читати далі »
Переглядів: 359 | Додав: adminob | Дата: 24.02.2015

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 39 40 »
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz